ASSALAMUALAIKUM... Selamat datang...

Tuesday, March 8, 2011

Nasi Kandar Fareed's Line Clear

Baru-baru nih, pergi dengan member opis makan nasi kandar di Bukit Rahman Putra. Gerai nasi kandar ini jadi glamour lepas masuk dalam rancangan Jalan-jalan cari makan. Murah pun murah, kalau datang lambat alamatnya beraturlah...

Line masih clear time kami sampai...
Kuah campur yer macha.. Ayam kasi potong..

Biar gerai kecil, janji income besar..








5 comments:

¤(`×[¤_MyA_¤]×´)¤ said...

Salam En T,

Boleh bagi tau tak lokasi ni kat mane? macam best je nasik kandar tu ^_^ mau mau jugak..oh ya.. rajin- rajin la apdet ye. I am one of ur SR. ^_^

Happy blogging :)

meowwmania said...

wahh bestnyee...

bila nak blanje kitewww :D

thalhahaziz said...

¤(`×[¤_MyA_¤]×´)¤: wah tak sangk) kawe ad0 silent reader, tempat nih kalau dari heong k0ng atau the st0re sungai buluh, terus ke rahman putera, sampai trafik light kedua bel0k kanan, then gerai ni sebelah kiri jalan..

MM: Kita tunggu cik marie blanja.. dia hutang dgn saya dah lama, bunga dah naik, kira yg bunga tuh untuk MM lah...

¤(`×[¤_MyA_¤]×´)¤ said...

Encik T,

orait! insyaAllah weekend ni nak g lah..die bukak kan sabtu ahad?? hehe..kalo nak join, marilah :)

m4rilyn said...

ahem


kita bz le wak.

dah kne outstation kerap nie. pray for another 2 weeks ye