ASSALAMUALAIKUM... Selamat datang...

Wednesday, February 23, 2011

Selamat Hari Ulang Tahun.

Hari ini adalah hari ulang tahun kelahiran aku yang ke suku abad. Biasa-biasa ajer, tiada lah yang istimewa sangat pon. Harap-harap ini adalah hari ulang tahun aku yang terakhir dengan status 'single but not availabale'.

Terima Kasih buat kalian yang sudi doakan kesejahteraan diri aku ini, moga-moga segala yang terbaik juga adalah milik antum semua, dan ingat lah sedikit kesusahan yang dihadapi itu hanyalah ujian dari Dia. Dengan doa kalian jugalah kita masih waras untuk mensyukuri nikmat, itu lah salah satu faedah facebook.

Hadiah? adalah juga dapat hadiah makanan dari geng-geng lab, budak-budak tuh bagi kek dengan kuih ape kenamanya ntah dari Secret Recipe, terima kasih bayak-banyak yer Shoody, Zana dan Umi. Malamnya balik ke intana hinggap aku di Taman Melawati, wahh.. terharunya papa buatkan pizza dan belikan aku kek. Part yang paling best adalah kerana aku dapat withdraw duit cash RMXXX.00 untuk budak-budak. Mesti korang dah tahu duit apa kan? kalau tak tahu, sila ke sini.

Sempat lagi snap gambar, Happy Birthday To Me (feeling ala-ala Usop dalam HKLBR)

Terima kasih lah pada semua tetamu yang sudi memeriah kan majlis..

10 comments:

gt hans said...

Slmt Hari Lahir Thalhah..semoga panjang umur,murah rezeki dan sentiasa dlm rahmat Ilahi..

m4rilyn said...

tarikh lahir demo sama ngan tarikh lahir adik saye. lama le akan mlekat lam minda nie...insyallah.

meriahnya tgk tetamu makan

long live mr T, God bless. Amin

*eh single not available? apakah?

Papa meow said...

Happy besday Mr T, mudah-mudahan dipanjang kan umur, dimurahkan rezki, dan, ehem...selamat kejinjang pelamin tahun ni amin...

Jangan tanya yang single-single ni bila pulak ye...i karate u kang :D

Chika said...

Happy Birthday Thalhah...

Kawe doake demo sehak sokmo... make cukup sokmo, duit banyooook sokmo... kawe harap demo selamat la dunia akhirat insya-allah.... Amin...

emmm nnt ehem ehem jemput tau.

thefluffies said...

Hepi besdeh Mr T! Semoga dipanjangkan umur, dimurahkan rezeki dan cepat² naik pelamin.. :)

Cik Nerq

meowwmania said...

selamat hari tua eh eh! silap hehe...

smoga kamu sentiasa dilindungi oleh-Nya dan smoga segala impian dapat dicapai, amin...

l.u.q said...

epy bday bro...samalah kt feb babies..cume aku awal setahun seminggu....hehhe
apa2 pon meriah la tgk bday party~

Ikah said...

MR T: bahaya feeling ala2 usop...kang pakai wheeelchair nak...hehe

neway Happy Besday!

Cik Siti said...

As Salam,

alamak, tertinggal keretapi la..tapi nak jga ucapkan selamat hari lahir untuk Mr T. Moga semua impian akan tercapai, segala urusan dipermudahkan, semoga hidup sentiasa diberkati. Aminn...

habsahharun said...

tetamu sume cumil2..:)