ASSALAMUALAIKUM... Selamat datang...

Wednesday, April 27, 2011

Prebet JoJo

Selamat Malam..

Boring-boring sambil buat kerja sorang kat lab, baik aku update sikit blog aku nih. Demi follower2 ku sekelian, rasa bersalah la pulak bila follower makin ramai tapi tak update. Hari ini memang serius penat sebab sampai jam 11 malam nih aku masih duduk dalam lab, gara-gara aku pergi mengular tangah hari tadi.

Malam ini hanya nak share cerita pagi tadi sebelum pergi kerja, macam aku akan upah mamat jaga parking yang jaga kereta aku dengan blackwood, sikit pon jadi lah sebab treat dah habis. Bobby tuh tak bagi makan pon tidak mengapa asalkan aku usap dia sikit, dah cukup puas hati. Jojo kena bagi jgk makanan, selagi tak bagi, selagi itu lah dia duk melilit di kaki. Malam ni mesti Bobby duk tunggu aku balik bawak sinaran lampu jalan tuh. Maaf la Bobby sebab Abang (feel mcm cikgu GT Han's) kena kerja lah malam ini. Esok kita jumpa yer...

Pagi tadi sempat snap gambar....
Tentera Empat kaki sedang Berletih..
l
l
l
l
l
l
l
l
l
l
l
l
l
l
l
l
l
l
l
l
l
l
l
l
l
l
l
l
l
l
l
l
l
l
l
l
l
l
l
l
l
l
l
l
l
l
l
l
Dengan diketuai oleh Prebet JoJo


11 comments:

GtHans said...

uhuk³..terbatuk pulak.. ;p

Shaz Alina said...

barrrriiiiiisssss sedia!!
kiri kanan kiri kanan kiri...

hep! hep! hep! (smbil empat2 kaki tu mhentak2 tanah... hehe~)

m.q said...

hahaha...dok bersimpuh tu...
hebat kamu ni

thalhahaziz said...

yeyyy.. cikgu dah b0leh online..
Shaz- mcm mane nak hentak empat2 kaki serentak?
Mq- tuh duduk tahap b0dek..

Rosmawati Yusof said...

Pusing kanannn!!. Angkat telinga!. Abe Talhah dah kelik mu...bawak mcD tuk kito...

meowwmania said...

hai JoJo! awk handsome lah...boleh ngorat ;)

hud aikara said...

wahh dia control hencem ah..hehehe

umi_e said...

Mana prebet yang lain tak beratur :p

Shaz Alina said...

mr T, lompat2 la pe lg...
baru la leh hentak empat2 kaki serentak... hehe~

m4rilyn said...

hi incik prebet. lama kita tak jumpa

mOon jOhari said...

Salam ....

baru TERjumpa blOg kucing2 terbiar...suka sgt tengOk gelagat diorang...

so, mOon buat review sal blOg 2...

http://tentangboolan.blogspot.com/2011/06/blog-pencinta-kucing.html