ASSALAMUALAIKUM... Selamat datang...

Thursday, March 17, 2011

Awan Dania

Demi Blogger Great Teacher Han's (GT Han's) saya cuba rajinkan diri membuat liputan tentang Awan yang saya culik dua hari lalu. Tujuan ambil awan adalah untuk dijadikan teman untuk Epi bermain sebab Epi hampir terlepas zaman kanak-kanaknya kerana tiada teman sebaya untuk bermain. Asyik main (kena belasah) dengan abang-abang yang sudah besar, tapi bila jumpa Awan kemain naik sheikh lagi dia sebab Awan lebih kecik daripada dia.. Awan tak kesah..

First time k0t Awan makan atas daun pisang...

Bobo tlg c0ver Awan ea, kalau tak habis nnti Bobo habiskan..

Lepas perut kenyang barulah best bermain dengan Abang Epi..

Sila cari dimana Awan?

13 comments:

V said...

alolo..di idung hangit..

best pulak kertas shredder tu..nak kutip kertas shredder jugak la...

meowwmania said...

Awam leh geng ngan Momon idong itam hehe..

gt hans said...

ehehe..Awan kakak dapat kawan kaler oren laa..tima kasih Thalhah melapangkan masa update pasal Awan..:)) Awan jgn nakal2 yer..

m4rilyn said...

Awan ade sebut abang2 dia tak?

sI tEDI said...

hye awan.. bebaik duduk dengan PAKCIK Thalhah yek? Abang Epi, jaga lerr Awan bebaik!

¤(`×[¤MyA¤]×´)¤ said...

tolong- tolong..awan kene impit dgn momok ni..uish..kemaen ghedebhab yang atas tu... :) awak gumbira tak tinggal kat umah baru dgn epi? ^_^

m.q said...

kene penyet huhuhu...

thalhahaziz said...

V: sy ciluk kertas yg di shrade kat 0pis..

GT hans: Sama-sama akak.. stakat nih die mmg bagus, dah pandai bisnes kat tmpat yg bet0ii dan mmg dilayan lebih dari yang lain sementara nk bg die bt0l2 selesa kat sini..

Marie: Ade jgk nampak mcm die tercari2.. tp Epi mmg asyik ajak die main jer, berenti td0 jer..

tEdi: Knp Mak Tedi capsl0ck kan perkataan tuh?

MyA: Itu namaya Ah chong, kat rmh nih ade yg dah dewasa tapi perangan budak2..

m.q: Hehehee.. tp lps snap gambar terus angkat Ah ch0ng tuh keluar..

Rosmawati Yusof said...

Cepat lak si Epi dan Awan Dania tu mesra... Jom, main panjat dinding sampai roboh..

Chika said...

Ala... tomey awan. Rindu awan. Kite nampak dia terselit kat montot anjing laut aka ahchong tuh... hihihih. Sonok kan Awan dapat dok sini. Layan abang Epi elok2 na....

Juz Call Me Sharz said...

awan budak baik!! =D

NooR AzLen BinTi HaRoN said...

assalamualaikum...

masyaallah..comel2 semua kucing..terus follow blog ni sebab kucing2nye yg 'comel".

hud aikara said...

comelnye..terus jatuh hati ngan si cumel-cumel ni..lucu makan atas daun pisang..seronok makan ramai-ramai tu..