ASSALAMUALAIKUM... Selamat datang...

Tuesday, January 11, 2011

First Timer

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera..

Hari ini bersempena dengan tarikh keramat 110111, aku pg ker Putra Medical Center buat check-up dan blood test. Tengah aku tulis entri orang spital call bagi tahu full blood test aku normal, skrg tunggu satu lagi result, harap positive lah sebab kalau negative bermakna aku kena cari punca lain untuk sakit aku ini. Yang bestnya tadi aku pergi hospital hanya mengambil masa 15 minit dan tak perlu bayar sesen pon, yang pada asalnya kena bayar RM100 untuk dua test tersebut.

Lagi satu aku telah di tag oleh Cik Meowmania. First time nih kena tag, teruja nak menjawab..

1- Bila korang suka tulis entri?
Suka tulis entri time perut kenyang..

2- Adakah korang blogwalking hari-hari?
Sudah pasti tidak, tapi kalau dah start walking xreti nak patah balik..

3- Namakan tiga blog yang korang paling suka baca..
Alamak, terlebih sudah...

4- Apa yang korang nak cakap kal ML kalu korang jumpa ML
Tak berapa nak kenal lagi, tapi first time tgk blog ML sgt cantik, mungkin boleh ajak ML lepak starbuck sambil menuntut ilmu menghias blog..

5- Tag 5 orang rakan blogger yang korang rasa Cool Like a Snow..
Semua blog yang saya f0ll0w is co0lest than a sn0w, tapi try list kan yang ini dulu sbb belum tentu dijawab..


Akhir sekali, nak kongsi gambar lawak bagi aku..

8 comments:

m4rilyn said...

phew thank God tak kene tag

meowwmania said...

incik thalhah awat tak tepek award nya sekali...

eh x bek ah skodeng org tgh tuttt kang mata tumbuh ketumbit huhuu

Ana Suzana said...

salam singgah kembali.. hehhehe
saya kenal awak.. soklan cepu mas tu ttg bila nak tmbh anak kan.. thn dpn kot.. eheheh.. insyaAllah..

kirim salam kat papameow ye

Chika said...

arrgghhh.. tutup mata.. tutup mata... nampak budak aman yak ar....

gt hans said...

mmg lawak gambar tu..dua tiga kali tgk pun gelak lagi..ehehe

Papa meow said...

hahaha...aman aman aman kau berak memang cumel lah

Sekamar Rindu said...

salam..

singgah sambil folo ur blog...


*39

chomelchomelku said...

huahuahua...agak2 aman wat cam2 tiru sape ek....? hehehe....
btw, thanzz sbb senaraikan blog yus 'cool like a snow....'huhuhu, trharu...