ASSALAMUALAIKUM... Selamat datang...

Wednesday, August 18, 2010

Hilang Kawan, Dapat Sahabat..

Salam ramadhan yang ke 8, sedar tak sedar dah smggu kita berpuasa.. Ntah kenapa hari ni rajin pulak nk try post sesuatu tapi tak ada idea la pulak, tgh free sgt nih sambil tggu waktu nk punch 0ut.

Macam ni lah, biar aku cerita, dua tiga bulan ni aku ade hilang kawan gara2 aku bergambar dgn satu makhluk nih. Tapi aku rase lama-lama dia akan faham jgk dan bukak sikit otak dia yang sempit tuh, bukan adnan sempit der..

Inilah dia makhluk yang aku maksud kan, cerdik otak nya.. Mampu menghiburkan hati yang runsing, namun kadang2 boleh jgk bikin stress kalau layan dia lebih2.. Nama dia Aman..

Pada masa yang sama aku jgk dapat ramai sahabat-sahabat yang juga mencintai makhluk Allah yang lain terutamanya kucing dan anjing.. Dah dua tiga kali kami buat gathering, dan kami bangga menggelarkan diri kami sebagai animal lover. Mungkin bagi org biasa akan anggap kami gila.



9 comments:

dzuraini said...

teruskan ber "EHSAN", bukan hanya pada manusia, juga pada haiwan dan makhluk lain di muka bumi ini..

m4rilyn said...

lantak la ape dorang nak panggil..haiwan ni pun makhluk Allah SWT gak. sendiri mahu ingat le

Papa meow said...

Salam sahabat, sependapat dengan kwn2 diatas, teruskan berehsan sesama makhluk Allah, Selamat datang sahabatku, ke dunia blog...rajin2 hupdate ok...

Chika said...

they call us 'gila'? sape? i suruh bob blasah dorang2 tu...

tak pe thalhah, janji apa yang kite buat semua ikhlas kerana Allah...

abc_schh said...

janji ikhlas ... tau apa kita buat tak salah sudah ...

Chika, bagus gak idea kotu hjehehe

thalhahaziz said...

Maaf sbb lambt resp0nd dgn c0mment sahabat semua, PC terbakar mlm td..

kak dzu: yer marilah kite sama2 ber'EHSAN' sesama makhluk.

marilyn: sbb tu lah resp0nd dari kite juga jgn harus di kuasai em0si..

papa: salam sahabat jgk, heheheee.. masih lg byk yg nk kena belajar, tunjuk ajar aku sifu!

Chika: b0b pon mls layan org otak sempit camtu..

abc_schh: sape nih? sahabat baru? heheheee..

meowwmania said...

sama situasi kat sini, gara-gara gmbr gathering kat rmh papa meow hari tu ada yg pandang serong pada kite

yg musykilnya dorang ni tak nak amik tahu hukum hakam sbnr, main tembak aje...

malas la nak pikir, yg penting sy tetap sayang MEREKA!

umi_e said...

Biarlah orang nak kata apapun... giler ke apa ke... yang penting kita suka :p

Papa Hero said...

depa dengki tu...animal lover ni mmg selalu dipandang sinis jer